Toekomst-Makers gestart!

Vandaag trapte Len Geisler, werkzaam bij Tauw Nederland, de eerste sessie van Toekomst-Makers in de Deventer Schouwburg af. Hij besprak hoe serious gaming kan bijdragen aan de verduurzaming van steden.

Dertien weken lang is er op maandag een bijzonder event in de Deventer Schouwburg. Dit zijn lunchbijeenkomsten waarbij een jonge denker, doener of maker reflecteert op het gedachtengoed van Jan Terlouw. Zo wordt een podium geboden aan sprekers met een unieke visie of een briljant idee of u hoort een bevlogen ‘talk’ over een reeds bestaand product of onderneming die bijdraagt aan een duurzame verandering. Een serie inspirerende en interactieve bijeenkomsten onder leiding van een ervaren moderator.

Stichting Deventer Jan Terlouw Lezing
Een duurzame wereld ligt Jan Terlouw na aan het hart. Een gedachtegoed dat zich verder kan ontwikkelen in een jaarlijks terugkerende lezing waar sprekers, op uitnodiging van de Stichting Deventer Jan Terlouw Lezing, hun visie op de wereld van morgen geven. Vanaf september 2018 voegt de stichting daar een nieuw onderdeel aan toe: het geven van een wekelijks podium in de Deventer Schouwburg aan duurzame doeners, denkers en makers, zogenaamde Toekomst-Makers. De Toekomst-Makers zijn afkomstig uit de regio Oost-Nederland en onder de 30 jaar.

DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea is zakelijk leider en uitvoerend producent namens de stichting.

http://www.toekomst-makers.nl