• +31 20 261 94 85
  • mail@duurzaampm.nl

Interview Bouw en Uitvoering

Interview Bouw en Uitvoering

Remco Wagemakers No Comments

Publicatie in Bouw en Uitvoering 4 – 2018 met daarin een interview met Remco Wagemakers of duurzaamheid in de cultuursector en voorbeelden uit de Amsterdamse cultuursector.

Mooiste quote: “Het gaat vooral om een pragmatische houding binnen de instellingen. Wij worden feitelijk ingehuurd als externe aanjager voor een bepaalde periode. Het doel is wel dat we als bureau uiteindelijk overbodig zijn. Dat maakt dat instellingen vaak een team creĆ«ren om duurzaamheid constant op de agenda te houden.”

 

DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea

DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea (DPM) is een advies- en projectmanagementbureau op het gebied van duurzaamheid. Wij adviseren, begeleiden en zijn de aanjager van een versnelde verduurzaming van de culturele sector en binnenstedelijke gebieden. Wij vinden het belangrijk om projecten op het gebied van duurzaamheid te leiden met een pragmatische houding en willen ook een actieve partner binnen uw organisatie zijn.